Verzending - PostNL

Verzendkosten Nederland

Bestellingen vanaf € 75,- worden gratis verzonden binnen Nederland.

Voor bestellingen van minder dan € 150 betaalt u € 7,25 verzendkosten. Dit is inclusief BTW.

Verzendkosten buitenland

Voor verzending buiten Nederland gelden er extra kosten. 

Verzending naar een adres in België of Duitsland kost € 8,99 per bestelling.

 

Levertijden

Fairz probeert uw bestelling binnen 1 werkdag bij u te bezorgen, indien u op werkdagen vóór 15:00 uur besteld heeft. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. Bij overschrijving per bank wordt na ontvangst van betaling de bestelling verzonden, vaak duurt dit een dag langer.

 

 Levertijden en transport

  1. De op de website of in orderbevestiging vermelde levertijden gelden bij benadering en worden afgegeven in de verwachting dat er geen belemmeringen aanwezig zijn;
  2. Overschrijding van de opgegeven leveringstermijn geeft geen grond tot schadevergoeding.

 

Levering uit voorraad

Wij leveren alle producten uit voorraad. Mocht een product plotseling door onvoorziene omstandigheden een langere levertijd hebben of niet leverbaar zijn, zal dit tijdig worden aangegeven via e-mail of telefonisch.

Aan de op de website getoonde aantallen welke van een bepaald product nog op voorraad zijn kunnen geen rechten worden ontleend. Deze aantallen gelden slechts als indicatie.

E-mail: info@fairz.nl
Telefoon whatsapp: +33612276967

 

Bestellingen zelf afhalen

Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Doetinchem. Zodra uw bestelling voor u klaar staat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor het maken van een afspraak. De bestelling dient van tevoren met iDEAL, Paypal of d.m.v. een bankoverschrijving te worden betaald.

Ons adres:

Fairz
Beukenhage 27
7002 CG Doetinchem